Интернет и Телевизия
 t
 

Интернет и Телевизия

С това предложение от Скайнет България получавате високоскоростен и неограничен достъп до Интернет 100/100Mbps. Съотношението download:upload - Интернет 1:3, БГ-Пиъринг 1:1.

Бизнес Услуги
 

Бизнес Услуги

За нашите Бизнес клиенти предлагаме гарантирани скорости, съотношение на трафика BG/INT 1:1, като услугата включва 1бр. Статичен IP-адрес и подарък Хостинг за срока на договора с параметри 30GB пространство и неограничен трафик.

Промоции
 

новини

Скайнет България стартира Социална програма за своите настоящи и бъдещи клиенти в неравностойно положение. Необходимо е само да се предоставят надлежните документи. За повече информация, моля обърнете се към локалните ни офиси.

Хостинг
 

Хостинг

Дисково пространство - 30GB
Месечен трафик - Неограничен
Поддомейни - Неограничени
Първите 3 месеца са подарък и след изтичането им се заплаща по 5.00лв/месец.

От 03.2015г. Новата търговска марка, с която ще предоставяме телекомуникационни услуги се нарича Скайнет България / SkyNet Bulgaria.

След дългогодишната ни съвместна дейност с ComNet, ние решихме, че можем да бъдем
по–гъвкави и да предоставим иновативни решения в областта на интернет технологиите на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Скайнет България предлага високоскоростен оптичен интернет без ограничение на трафика, с който гарантира качествен пренос на сигнала, надежна и постоянна връзка. Оптичната мрежа е изградена посредством технологията Fiber To The Building (FTTB).

Нашата цел за напред е да обърнем персонално внимание на всеки един наш клиент, да
повишим качеството на предлаганите от нас услуги и да задоволим Вашите потребности и да отговорим и на най-високите Ви стандарти.