Интернет и Телевизия
 t
 

Интернет и Телевизия

С това предложение от Скайнет България получавате високоскоростен и неограничен достъп до Интернет 100/100Mbps. Съотношението download:upload - Интернет 1:3, БГ-Пиъринг 1:1.

Бизнес Услуги
 

Бизнес Услуги

За нашите Бизнес клиенти предлагаме гарантирани скорости, съотношение на трафика BG/INT 1:1, като услугата включва 1бр. Статичен IP-адрес и подарък Хостинг за срока на договора с параметри 30GB пространство и неограничен трафик.

Промоции
 

новини

Скайнет България стартира Социална програма за своите настоящи и бъдещи клиенти в неравностойно положение. Необходимо е само да се предоставят надлежните документи. За повече информация, моля обърнете се към локалните ни офиси.

Хостинг
 

Хостинг

Дисково пространство - 30GB
Месечен трафик - Неограничен
Поддомейни - Неограничени
Първите 3 месеца са подарък и след изтичането им се заплаща по 5.00лв/месец.

Lev Ins

Доверете се и защитете своето имущество със
„Скайнет България“ ООД и ЗК„Лев Инс“ АД

От днес клиентите на „Скайнет България“ ООД ще бъдат по - сигурни за своя дом и офис.
Съвместно със Застрахователна компания „Лев Инс“ АД изготвихме и предлагаме преференциален пакет за застраховка "Имущество“ на цена от 1 лв. до 3 лв. на месец.
Продуктът е разработен специално за физически и/или юридически лица, ползващи интернет услугите на „Скайнет България“ ООД.
„Лев Инс“ предлага три варианта, представляващи комбинация от покрити рискове и цена(застрахователна премия), които са съобразени с личните потребности и възможности на клиентите на „Скайнет България“ ООД.
При сключване на застраховката не се извършва оглед на имуществото, обект на застрахователна защита.
Единствено потребителите на услуги от „Скайнет България“ ООД могат да плащат застрахователната си премия разсрочено – на 12 равни вноски .

Повече информация може да получите от служителите на „Скайнет България“ ООД.