Научете повече за Skynet

От 03.2015г. Новата търговска марка, с която ще предоставяме телекомуникационни услуги се нарича Скайнет България / SkyNet Bulgaria.

След дългогодишната ни съвместна дейност с ComNet, ние решихме, че можем да бъдем по–гъвкави и да предоставим иновативни решения в областта на интернет технологиите на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Скайнет България ЕООД предлага високоскоростен оптичен интернет без ограничение на трафика, с който гарантира качествен пренос на сигнала, надежна и постоянна връзка. Оптичната мрежа е изградена посредством технологията Fiber To The Building (FTTB).

Нашата цел за напред е да обърнем персонално внимание на всеки един наш клиент, да повишим качеството на предлаганите от нас услуги и да задоволим Вашите потребности и да отговорим и на най-високите Ви стандарти.

Скайнет България ЕООД стартира Социална програма за своите настоящи и бъдещи клиенти в неравностойно положение. Необходимо е само да се предоставят надлежните документи. За повече информация, моля обърнете се към локалните ни офиси.

 • „СКАЙНЕТ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД
  ЕИК: BG203428061

  МОЛ: Борис Кадиков

  Седалище и адрес на управление:
  гр. София,
  жк. Бъкстон,
  ул. Ген. Александър В. Суворов №30
 • Адрес за кореспонденция
  гр. София,
  жк. Бъкстон,
  ул. Ген. Александър В. Суворов №30
 • Банкова сметка
  „СКАЙНЕТ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

  „Търговска банка Д" АД

  IBAN: BG67DEMI 92401000211360

  BIC: DEMIBGSF
 • За контакти
  Техническа поддръжка 24/7

  тел.: 02/400 32 22

  gsm: 0893 029 300

  e-mail: office@skynet.bg

Документи и Регистрация

Удостоверение за администратор на лични данни № 4414967/23.03.2015г. може да изтеглите от тук: Удостоверение за администратор на лични данни

Удостоверение за осъществяване на далекосъобщителна дейност №00280/ 26.03.2015г. може да изтеглите тук: Удостоверение за осъществяване на далекосъобщителна дейност

Общи изисквания по ЗЕС Общи изисквания по ЗЕС

Общите условия може да изтеглите и тук: PDF

Политика за Поверителност на личните данни, може да изтеглите и тук: PDF

Типове интерфейси

ГАРАНТИРАНЕ НА ДОСТЪП ДО ОТВОРЕН ИНТЕРНЕТ  ГАРАНТИРАНЕ НА ДОСТЪП ДО ОТВОРЕН ИНТЕРНЕТ

Партньори на SkyNet

Горе