ВЪЗМОЖНОСТИ НА СОФТУЕРА

ПРОСЛЕДЯВАНЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ
В режим на проследяване в реално време, ще може да виждате текущото местоположение на обектите върху картата или последна позиция на обектите, когато връзката на GPS устройство със сървъра е била активна. Кликвайки върху иконата на Вашият обект на картата ще може да видите и допълнителна информация за него.

ИЗВЕСТИЯ ЗА СЪБИТИЯ
Може да създавате събития за вашите обекти, като ограничението на скоростта, натискане бутон SOS, GPS устройство губи връзка, запалване на двигателя , отваряне на вратата на МПС, навлизане в зони, напускане на предварително създадени зони и маршрути и др. Сървърът ще генерира и ще ви изпраща известия по електронна поща или СМС, както и/или да уведоми с изскачащ прозорец и звукова аларма в софтуера, когато се активират параметрите на създадените от Вас събития.

СЪЗДАВАНЕ НА ЗОНИ
С възможността да създавате зони Вие сте в състояние да направите виртуален периметър на географски области, които имат специален интерес за вас. Може да ги оцветявате в различни цветове и да ги именувате. Основната причина да има зона на периметър е да контролира, дали обектите остават в зоните или не, време на пристигане в тях и време на напускане на зоните. Така при всяко пресичане на границата на зоните ще се генерира уведомление и ще излиза в справка.

ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА МЕСТА
Тази функционалност ви позволява да поставите маркери на местата, които може да са интересни или полезни за Вас и/или Вашият бизнес. Можете да именувате мястото, да добавите кратко описание, да прикачите изображение или дори видео към него.

ИСТОРИЯ НА МАРШРУТА
Историята на вашите маршрути, ще се показват на картата с допълнителна информация, като например време / скорост графика, спирки, доклади и т.н. Има и възможност за генериране на отчети за изминато разстояние, престой, скорост и време на работа, пътни листа, състояние на двигателя и др. за вашите обекти, които ще се изпращат автоматично към Вашият имейл.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ
При използването на софтуера Вие можете да търсите адреси от панела за търсене, да въведете координати на точка за намиране на дадено място. Също така можете да използвате и инструмента за изчисляване на разстояния между точки на картата, да чатите по-между си и с администратора, да изпращате снимки с координати до софтуера и т.н.

НАСТРОЙКИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ
Имате възможност за управление на GPS устройства, като променяте имената им, да добавяте опълнителни сензори, да избирате интерфейса на обектите и мн. др. настройки.

МОБИЛНА ВЕРСИЯ
Мобилна версия на приложението за проследяване е проектиран да работи на мобилни устройства.

Горе